Sporting Vaslui a pierdut contra Stelei, dupa un meci in care nu a avut nicio ocazie de gol. "Daca cineva spune ca a fost blat, nu exagereaza absolut deloc!", spune patronul Adrian Porumboiu, adaugind: "Au jucat pe o prima de 400 de milioane! Am mai trait o asemenea mahnire o data. Si tot cu Steaua. Dar nu-i nimic, in curand se va afla tot adevarul: si ce a fost azi, si cine a aruncat bricheta..."

Adrian Porumboiu l-a atacat si pe antrenorul Dorinel Munteanu: "Am avut un singur jucator periculos, Jovanovici, si antrenorul il scoate din teren... Nu mai inteleg nimic!"

"Steaua castiga cu mijloace diavolesti! Au invins astazi pentru ca au avut mai multi jucatori pe teren! Diavolul si-a lasat o codita de la meciul de acum doi ani! Ma deranjeaza ce s-a intamplat pentru ca e si numele meu in joc. Mi-e jena..." - Adrian Porumboiu, patron Vaslui.

In urma cu doi ani, Steaua a castigat titlul dupa o victorie cu 4-0 obtinuta pe terenul Vasluiului. In urma acelui meci, Porumboiu a afirmat ca jumatate din echipa sa a tras cu Steaua: "Ma ajutase si antrenorul Rednic sa am zilieri in echipa, oameni care isi incheiau contractul si fireste nu mai aveau niciun interes sa joace pentru Vaslui..."