Fără un atacant veritabil după despărțirea de Cristiano Ronaldo, Manchester United încearcă să rezolve problema încă din această iarnă și caută soluții pentru a putea să își atingă obiectivele din acest sezon.

Victor OsimhenFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Chiar dacă inițial se vorbea mult despre varianta Choupo Moting de la Bayern Munchen, Erik ten Hag cere un atacant tânăr și care să dea un randament instant, odată ce este adus pe Old Trafford.

Victor Osimhen, principalul favorit pentru Erik ten Hag

Ajuns la Napoli în vara anului 2020 pentru suma de 75 milioane de euro de la LOSC Lille, Victor Osimhen este principala țintă a formației de pe Old Trafford pentru această iarnă.

Totuși, englezii trebuie să găsească o soluție pentru a ajunge la un acord cu italienii și asta pentru că patronul celor de la Napoli, Aurelio de Laurentiis, vrea aproximativ 100 milioane de euro în schimbul atacantului nigerian în vârstă de 23 ani.

În actuala stagiune, Osimhen a marcat 10 goluri și a oferit 3 pase decisive în 14 apariții pentru Napoli, iar în prezent, cota sa de piață este de 75 milioane de euro.

Cody Gakpo, soluția de avarie a lui United pentru postul de atacant

Dacă nu va ajunge la niciun consens cu Napoli în privința lui Victor Osimhen, Manchester United se va reprofila și nu ar spune nu transferului lui Cody Gakpo.

Fotbalistul în vârstă de 23 ani are un sezon fantastic în tricoul celor de la PSV Eindhoven și a înscris deja două goluri și la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar pentru naționala Țărilor de Jos.

13 goluri și 17 pase decisive are Gakpo în actuala stagiune la PSV Eindhoven, iar în prezent, olandezul este cotat la 45 milioane de euro conform Transfermarkt. Până să îl cumpere pe Antony de la Ajax, United a făcut o ofertă de 30 milioane de euro pentru jucătorul lui PSV, dar olandezii au refuzat.