Stadionul Municipal din Sibiu s-a aflat într-un plin proces de renovare, încă din toamna anului 2020 și se pare că în sfârșit sportul va reveni pe arena de peste 12 mii de locuri.

Noua arena a celor de la FC HermannstadtFoto: Captura YouTube

Deși autoritățile locale spuneau că cel mai probabil duelul cu CFR Cluj (30 noiembrie) va fi primul pe stadionul proaspăt renovat, iată că momentul mult așteptat s-a amânat.

VIDEO Stadion nou în România - Când va fi inaugurată noua bijuterie a unei formații din Superligă

Hermannstadt - Farul Constanța, primul meci de pe Municipalul din Sibiu

Capacitatea arenei ar urma să fie de 12.363 de locuri, din care 302 locuri VIP, iar aceasta va avea în componența ei o sală de atletism și o sală de box, pe lângă spațiile de alimentare publică.

Primul eveniment sportiv găzduit pe stadionul din Sibiu va fi duelul dintre Hermannstadt și Farul Constanța, din cadrul etapei cu numărul 20 a Superligii României (10 decembrie).

Informația a fost confirmată chiar de către formația nou promovată, prin intermediul unui comunicat postat pe pagina de Facebook.

„Este oficial! Meciul de (re)inaugurare al Stadionul Municipal Sibiu va fi disputat pe data de 10 decembrie vs Farul Constanța, liderul din Superliga!

Revenim cu detalii despre eveniment, abonamente & bilete.” - au scris cei de la Hermannstadt.

Aproximativ 30 milioane de euro a costat reabilitarea stadionului din Sibiu, toate cheltuielile fiind suportate de la bugetul local.

Imagini cu stadionul din Sibiu