AC Milan nu a reușit să învingă nou promovata Cremonese și a obținut doar un punct pe Stadio Giovanni Zini (0-0), la capătul unui joc în care Ciprian Tătărușanu a fost titular pentru rossoneri.

Ciprian TatarusanuFoto: Ian Walton / AP / Profimedia

Cu toate că a dominat partida la toate capitolele, echipa antrenată de Stefano Pioli nu a găsit drumul spre gol și s-a întrecut în ratări la poarta gazdelor.

Ciprian Tătărușanu, una dintre cele mai mari note din tabăra Milanului

Fără Andrei Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, accidentați, cei de la Cremonese s-au bazat pe tânărul Marco Carnesecchi, care a avut numeroase intervenții bune.

Campioana Italiei a avut și un gol anulat al lui Divock Origi, asta după ce la consultarea VAR s-a constatat că vârful adus de la Liverpool era într-o poziție de ofsaid.

Ciprian Tătărușanu nu a fost foarte solicitat, însă goalkeeper-ul român a arătat siguranță și a fost foarte conectat la meci. Portarul în vârstă de 36 ani a primit nota 6 din partea jurnaliștilor de la sempremilan.com, fiind una dintre cele mai mari din lotul Milanului, după Tomori (6.5) și Bennacer (6.5).

„Și-a făcut treaba, deși nu a fost forțat să intervină de multe ori în ceea ce privește păstrarea rezultatului. Poziționarea lui a fost bună, per total.” - au precizat aceștia.