​​Cristiano Ronaldo, atacant în vârstă de 37 ani, nu traversează cea mai bună perioadă din carieră, fiind în prezent într-un conflict deschis cu Erik ten Hag, antrenorul celor de la Manchester United.

Cristiano RonaldoFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Cristiano Ronaldo, exclus din lotul lui Manchester United și amendat

Joi seară, clubul de pe Old Trafford a emis un comunicat prin intermediul căruia a anunțat excluderea din lot a portughezului, după incidentul din finalul partidei cu Tottenham.

Reamintim că Ronaldo a fost rezervă în meciul câștigat de United cu Tottenham (2-0) și a refuzat să intre pe teren în ultimele minute din joc.

Lusitanul a mers direct la vestiare, iar după joc Erik ten Hag a precizat că va analiza situația și va lua o decizie în ziua următoare.

Pe lângă faptul că a fost exclus din lot pentru duelul de sâmbătă, cu Chelsea, Cristiano Ronaldo a mai fost și amendat cu suma de aproximativ 1.13 milioane de lire sterline.

Cristiano Ronaldo, mesaj pe social media

La câteva ore după anunțul oficial al celor de la Manchester United, „CR7” a postat și el un mesaj pe social media, cu privire la situația actuală de la Man United.

„Așa cum am făcut mereu de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc respectuos față de colegii mei, de adversari și față de antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat, eu nu m-am schimbat.

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând fotbal la cel mai înalt nivel, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în procesul meu de luare a deciziilor.

Am început de foarte tânăr, iar exemplele jucătorilor mai în vârstă și cei mai experimentați au fost mereu foarte importante pentru mine. Prin urmare, am încercat ulterior să dau eu însumi un exemplu pentru tinerii care au crescut la toate echipele pe care le-am reprezentat.

Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil și, uneori, adrenalina momentului ne copleșește" - a scris Cristiano Ronaldo.

Chiar dacă nu mai este o opțiune pentru Erik ten Hag, portughezul se antrenează într-un mod cât mai profesionist și pare pregătit de o nouă provocare în această iarnă.