Tehnicianul formatiei Sporting Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, marti seara, ca daca gazonul de pe Arena Nationala ar fi singura problema a echipei sale, atunci aceasta s-ar califica sigur in grupele Ligii Campionilor dupa returul cu FCSB, potrivit news.ro.

"Ce simtim ca echipa este ca vom avea un meci dificil, dar suntem pregatiti. La toate capitolele, Sporting este un club care are calitati de a trece de aceasta faza eliminatorie, desi nu vreau sa stirbesc calitatile Stelei, o cunosc foarte bine. Ei au o istorie pe care noi nu o avem si vrem cu tot dinadinsul sa ne calificam. Indiferent daca e bun sau nu gazonul, nu vom cauta scuze in acest lucru, nu va fi o problema a echipei mele, desi de aceea am convenit cu UEFA sa nu ne antrenam. Daca asta ar fi singura problema a echipei mele, atunci ne-am califica sigur. Este foarte importanta Liga Campionilor din toate punctele de vedere, nu dor financiar. E foarte important sa fii acolo. Vrem neaparat sa aducem puncte Portugaliei si daca si celelalte echipe ar avea un traseu cat mai lung, am aduce valoare fotbalului portughez", a afirmat Jesus.

Jesus a afirmat ca va lua o decizie in privinta primului 11 in functie de forma jucatorilor: "Steaua si-a permis sa odihneasca jucatori in campionat la meciul cu Juventus, la noi e un pic mai complicat si nu am putut sa fac asta. Vom lua decizie in ceea ce priveste echipa in functie de forma in care se afla fiecare. Steaua are jucatori de calitate la mijloc si in atac. Budescu e un jucator foarte important la fazele fixe, Teixeira stie sa gandeasca jocul, il stiu de la 16 ani, e foarte important pentru echipa".

Meciul dintre FCSB si Sporting Lisabona se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Nationala. In partida tur, care s-a disputat in Lisabona, echipa lui Nicolae Dica a obtinut o remiza, scor 0-0.