Manchester City s-a impus in fata lui Manchester United, scor 2-1, intr-o partida contand pentru etapa a patra din Premier League. Cel mai asteptat duel al startului de sezon i-a adus pentru prima data fata in fata pe Jose Mourinho si Pep Guardiola, din postura de antrenori ai celor doua mari rivale din Manchester.

Kevin De Bruyne a deschis scorul pe Old TraffordFoto: mancity.com

Elevii lui Pep Guardiola au inceput foarte bine derby-ul orasului Manchester, iar De Bruyne, scapat singur cu De Gea, a deschis scorul in minutul 15 al partidei de pe Old Trafford, cu un sut de la marginea careului.

Iheanacho a majorat avantajul in minutul 35. Sutul lui De Bruyne a lovit bara portii lui De Gea, iar mingea a revenit la Iheanacho care se afla singur in fata portii.

Manchester United a redus din diferenta in minutul 41. Bravo a iesit gresit pe o centrare si a scapat mingea, iar Ibrahimovic a inscris cu un sut superb din interiorul careului.

Pep Guardiola a inregistrat a opta victorie din 17 confruntari cu Jose Mourinho. Portughezul s-a impus doar de trei ori in fata ibericului, iar 6 partide s-au terminat la egalitate.

Manchester City are patru victorii din tot atatea meciuri in Premier League. Dupa trei succese, United se afla la prima infrangere din acest sezon.

Echipele de start:

Manchester United: De Gea - Valencia, Bailly, Blind, Shaw - Pogba, Fellaini - Mkhitaryan, Rooney, Lingard - Ibrahimovici

Manchester City: Bravo -Sagna, Otamendi, Stones, Kolarov - Fernandinho, De Bruyne, Silva - Sterling, Nolito, Iheanacho

Rezumatul partidei Manchester United - Manchester City: