Tehnicianul Eugen Neagoe s-a despartit de gruparea Pandurii Targu Jiu dupa remiza de pe teren propriu in fata ultimei clasate, Universitatea Cluj. Imediat dupa joc, Neagoe si-a inaintat demisia, iar de aceasta data conducerea a acceptat decizia tehnicianului, dupa ce in urma cu o saptamana reusise sa-l convinga sa ramana la club.

Dupa un inceput aproape perfect de sezon, cu trei victorii si o remiza in primele cinci etape, Pandurii nu a mai castigat un meci in Liga 1 din luna august, perioada in care a inregistrat cinci egaluri si opt infrangeri si se afla pe o pozitie retrogradabila. Ultimul rezultat, si cel care a dus la demisia lui Neagoe, a fost remiza de acasa cu Universitatea, partida in care clujenii au condus de doua ori, egalarea venind abia in minutul 89, cand Fabio Bilica si-a introdus balonul in propria poarta.

Neagoe a demisionat si de aceasta data este definitiv.

Marin Condescu - presedinte Pandurii

In schimb, echipa gorjeana a reusit calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. In optimile de finala, Pandurii a invins chiar pe U.Cluj, echipa care a semnat demisia lui Neagoe.