​Dupa plecarea lui Victor Piturca de la echipa nationala a Romaniei, Dan Petrescu s-a aflat pe lista pentru a prelua prima reprezentativa. "Nu m-a cautat nimeni de la nationala, nu stiu de ce s-a vehiculat numele meu", a precizat Dan Petrescu.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am contract doi ani si nu este adevarat ca obiectivul impus e cucerirea campionatului. In primul an trebuie sa fim intre primele patru, iar in al doilea intre primele doua echipe. E adevarat ca acum avem ceva probleme, dar le putem rezolva in doua etape" - Dan Petrescu.

"Pe mine nu m-a cautat nimeni de la echipa nationala, nu stiu de ce s-a vehiculat si numele meu alaturi de celelalte atunci cand s-a cautat selectioner. M-ar fi interesat, sigur, e vorba despre echipa nationala" - Dan Petrescu, citat de Digisport.

Despre Anghel Iordanescu

"Nea Puiu a fost ca un tata pentru mine si am jucat 10 ani cu dansul la echipa nationala. Antrenorul Romaniei este pus de presedintele federatiei, nu de suporteri (n.r. Petrescu a comentat informatia conform careia a fost cel mai votat antrenor pentru functia de selectioner de catre suporterii echipei nationale)", a conchis Dan Petrescu.

In varsta de 47 de ani, Dan Petrescu este antrenorul echipei Al Arabi, din Qatar.