Samuel Eto'o a fost antrenat si de Josep Guardiola, dar si de Jose Mourinho, insa are cuvinte de lauda doar la adresa ultimului. "Guardiola nu a avut niciodata curajul sa imi spuna in fata ce gandeste", a precizat atacantul camerunez.

Samuel Eto'o (29) si Cristian TanaseFoto: HotNews / Dan Popescu

Despre Jose Mourinho

"Mourinho devine altcineva atunci cand pregateste meciurile importante. La fel ca oricare om si el o ia razna cateodata. Asa s-a intamplat si cand a facut acele afirmatii despre varsta mea, dar el face toate astea pentru a lua presiunea de pe noi", a declarat Samuel Eto'o, citat Digisport.

Despre Pep Guardiola

"I-am spus lui Guardiola ca a fost un jucator bun, dar nu unul senzational. Mie nu mi-a demonstrat nimic in acel an. A vrut sa ma trimita in Uzbekistan. Mi-a spus ca ar fi mai bine sa plec de la Barcelona. Acolo as fi castigat 26.000.000 de dolari. Ce m-a deranajat cel mai mult apoi a fost ca n-a avut curajul sa-mi spuna in fata ce gandeste. Cand am jucat cu Inter impotriva Barcelonei mi-a strans mana doar in fata camerelor, inainte de meci nici nu m-a salutat", a precizat Eto'o facand referire la relatia sa cu Guardiola.

In varsta de 33 de ani, Samuel Eto'o a evoluat de-a lungul carierei la Real Madrid, Leganes, Espanyol, Mallorca, Barcelona, Inter, Anzhi Makhachkala si Chelsea.