​Steaua are nevoie de o victorie cu Schalke pentru a mai putea spera la o calificare in primavara cupelor europene. "Este meciul de totul sau nimic pentru noi. Speram sa nu mai comitem greselile din meciul tur", a declarat Laurentiu Reghecampf. Meciul Steaua vs Schalke va fi in direct pe TVR1, Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:45.

Laurentiu ReghecampfFoto: HotNews / DP

Despre puterea nemtilor

"Compartimentul ofensiv este cel mai tare la Schalke - Draxler, Boateng, Farfan si probabil Mayer sunt jucatori foarte periculosi, care daca vor avea spatii ne vor pune probleme. Vom aborda meciul ofensiv, dar trebuie sa fim foarte atenti in momentele in care vom pierde mingea", a conchis Laurentiu Reghecampf.

Despre meciul cu Schalke

"Un meci important pentru noi, de fapt pentru noi va fi ultima sansa pentru ca daca nu castigam nu vom mai avea nicio sansa sa ne calificam in primavara europeana. Va fi un meci greu, vom intalni o echipa puternica. Ne amintim meciul din Germania. Am avut timp sa discutam si de meciul de la Targu Jiu. Este important si pentru jucatori sa castige primul meci din Champions League" - Laurentiu Reghecampf.

Echipe probabile:

Steaua: Tatarusanu, Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Prepelita - Ad. Popa, Chipciu, Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf

Rezerve: Nita, Ad. Cristea, Stanciu, Neagu, Varela, Kapetanos, Iancu

Schalke 04: Fahrmann - Uchida, Howedes, Matip, Aogo - Jones, Neustadter - Farfan, Meyer, Draxler - Boateng. Antrenor: Jens Keller

Rezerve: Unnerstall, Hoogland, Santana, Kolosinac, Obasi, Fuchs, Szalai

Arbitru: Bas Nijhuis. Asistenti: Rob van de Ven, Charles Schaap (toti din Olanda)

Clasament:

1 Chelsea 9 puncte

2 Schalke 6

3 FC Basel 5

4 Steaua 2.

Meciurile zilei:

FC Basel - Chelsea

Steaua - Schalke.