​Revenit dupa o accidentare care l-a tinut departe de teren mai multe luni, Cristi Chivu a discutat cu jurnalistii italieni despre viitorul sau. "Viitorul meu este la Inter. Sunt fericit aici, iar clubul este multumit de mine. Imi voi incheia cariera aici", a declarat Chivu pentru Rai Sport.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Viitorul meu? La Inter. Cel putin asta sper, daca nu vor vrea ei sa scape de mine! Glumesc. Sunt fericit, cu adevarat fericit aici si clubul este multumit de mine. Imi voi incheia cariera aici", a declarat Cristi Chivu pentru presa italiana, citat de Mediafax.

"Am avut in continuare dureri dupa prima operatie, astfel ca am decis sa mai fac una. Ultimele patru luni nu au fost usoare, dar am trecut peste acestea. Cei de la club, colegii mei, cu totii m-au ajutat. Abia astept sa joc din nou. Avem jucatori experimentati, care pot decide soarta unui meci, si altii gata sa faca un pas inainte. Putem sa ne luptam pentru titlu. Consider ca este normal ca din cand in cand sa existe o cadere de forma. Nu trebuie sa uitam ca nu e usor sa joci si joi si duminica. Acest lucru ne afecteaza, mai ales avand in vedere faptul ca unele deplasari au fost lungi. Vom incerca sa castigam meciurile din campionat si sa profitam daca Juventus va gresi. Ar putea avea o perioada mai proasta - nu m-ar surprinde - si in plus este angrenata in Liga Campionilor, ceea ce se va vedea", a conchis Chivu.

In varsta de 32 de ani, Chivu s-a accidentat la inceputul lunii august, in timpul unui meci cu Hajduk Split, din play-off-ul Europa League.