Ioan Andone a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru rezilierea contractului, antrenorul parasind gruparea din Gruia dupa ce a remizat, scor 1-1, pe terenul lui Galatasaray, in Champions League. "Falcosul" are sanse mari sa ajunga la Rapid, informeaza gsp.ro.

Ioan Andone, tot mai aproape de RapidFoto: AGERPRES

Intalnirea de miercuri dintre tehnician si Arpad Paszkany (patronul CFR-ului) a fost hotaratoare pentru soarta antrenorului, campioana Romaniei despartindu-se de Andone.

"Am stabilit de comun acord sa ne despartim. Ando va avea mereu un loc special in inimile noastre, nu vom uita performantele facute de el in Liga Campionilor. Vom avea un nou antrenor pana la urmatorul meci de campionat. Sunt foarte multi antrenori care isi doresc sa pregateasca pe CFR. Vom vedea zilele urmatoare cine vine" - Arpad Paszkany, pentru citynews.ro.

"Managementul Clubului CFR 1907 Cluj si Dl. Ioan Andone au convenit sa inceteze raporturile juridice in curs de derulare, incepand cu data de 24 octombrie 2012. Suntem mandri de tot ce am realizat impreuna, atat in primul «mandat» al lui Ando cat si pe parcursul acestui an 2012: obtinerea celui de-al treilea titlu de campioana, cele cinci victorii din Liga Campionilor si egalul eroic obtinut la Istanbul. Ando are si va avea intodeauna un loc special in inimile suporterilor nostri, iar relatia de prietenie cu managementul si actionarii clubului va ramane vesnica" - Iuliu Muresan, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei CFR Cluj.

Parcursul slab din Liga 1 i-a fost fatal lui Andone, CFR-ul aflandu-se doar pe locul 10, cu 16 puncte (la 13 puncte de liderul Steaua).

Ioan Andone nu duce insa lipsa de oferte, antrenorul avand sanse mari sa ajunga la Rapid (formatie care s-a despartit de curand de Ioan Ovidiu Sabau).