TVR 1 transmite in direct duminica, de la ora 5:00, partida de box dintre Lucian Bute si italianul Andrea Di Luisa, desfasurata la Montreal, in Centre Bell, unde pugilistul roman a castigat titlul mondial in 2007, anunta Stirile TVR.

Lucian ButeFoto: AGERPRES

Meciul dintre cei doi se transmite direct in Statele Unite, Canada, Italia, Rusia si Marea Britanie, iar pentru telespectatorii TVR este comentat de Narcis Selaru.

Meciul pe care va fi transmis in direct duminica de la ora 05:00, si in reluare, tot duminica, de la ora 17:15.

In 2007, pe arena Centre Bell, Lucian Bute a castigat titlul mondial invingandu-l pe columbianul Berrijo, detinatorul centurii in acel moment.

Dupa un an si sapte luni de absenta din ringul de box, fostul campion mondial Lucian Bute va urca din nou in ring. In cazul in care va castiga partida, Bute va avea sansa ca in urmatorul meci sa lupte din nou pentru titlul mondial.

Lucian Bute, in varsta de 35 de ani, are in palmares 31 de victorii si doua infrangeri. Pugilistul roman a avut cel mai recent meci oficial in ianuarie 2014, cand a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal. Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze, pe 6 decembrie 2014, cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulata dupa ce romanul s-a accidentat la spate.

Di Luisa, in varsta de 33 de ani, are in palmares 17 victorii si doua infrangeri, dintre succese 13 fiind inainte de limita. Andrea Di Luisa a avut cel mai recent meci de box in decembrie 2014, cand a castigat titlul EBU-EU la categoria supermijlocie, invingandu-l pe Roberto Cocco.