Thomas Morgenstern (27 de ani) a cazut violent, in cursul zilei de vineri, la un antrenament pentru un concurs de sarituri de schiurile. Totul s-a intamplat la pe trambulina de la Kulm (statiunea Bad Mitterndorf), in Austria. Morgenstern s-a dezechilibrat in zbor, iar in urma cazaturii s-a lovit puternic la spate si la cap. A fost inconstient pentru scurt timp si transportat de urgenta la spital.

HotNews.roFoto: Hotnews

A fost inconstient pentru scurt timp si transportat de urgenta la spital.

"Trebuie sa analizam ce s-a petrecut. Suntem destul de ingrijorati" - Alexander Pointner, antrenorul echipei Austriei la ORF, conform Mediafax.

"Thomas este constient, coerent si, din fericire, isi poate misca mainile si picioarele. El a vrut sa stie exact ce s-a intamplat" - Herbert Leitner, fizioterapeutul echipei Austriei, citat de srf.ch.

In data de 15 decembrie 2013, la un concurs de sarituri cu schiurile in Germania, Morgenstern, campion olimpic la Torino in 2006 si dublu medaliat cu aur la echipe in 2006 si 2010, a cazut, iar unul dintre schiuri l-a lovit in fata.

Doua saptamani mai tarziu, el a ocupat locul doi la Turneul celor Patru Trambuline, dupa compatriotul sau Thomas Diethart.

Vezi aici cazatura suferita de Thomas Morgenstern: