Gabriela Ruse a ajuns pe tabloul principal al turneului de categorie „WTA 250” de la Rouen, în timp ce Irina Bara s-a oprit în ultimul tur al calificărilor.

Gabriela RuseFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Tot ce trebuie să știi despre Billie Jean King Cup - România, calificată în premieră

Aflată pe locul 162 în clasamentul mondial, Gabriela Ruse (favorită 5 în calificări) a învins-o clar pe poloneza Martyna Kubka (359 WTA), scor 6-4, 6-0. Partida a durat o oră și 11 minute.

Tot duminică, Irina Bara (156 WTA) a pierdut în fața rusoaicei Polina Kudermetova (181 WTA), scor 6-3, 6-4, după o oră și 19 minute de joc.

Bara va primi 1.860 de euro și 12 puncte în clasamentul WTA, în timp ce Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 2.512 de euro și 19 puncte WTA.

Open de Rouen 2024 este un turneu din categoria WTA 250 ce se desfășoară în perioada 15-21 aprilie. Se joacă pe zgură și este dotat cu premii totale în valoare de 267.082 $. Campioana en-titre este Viktorija Golubic.

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Absență de marcă la ATP Barcelona - Campionul din ultimii ani s-a retras

>> VIDEO Echipa României, bucurie fără margini după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup

>> Ana Bogdan și Jaqueline Cristian reacționează după ce au calificat România la turneul final al Billie Jean King Cup

>> VICTORIE. România se califică la turneul final Billie Jean King Cup / Reușește să întoarcă scorul de la 0-2 cu Ucraina. Echipa de dublu aduce punctul decisiv