Sârbul Novak Djokovic (36 de ani, 1 ATP) a făcut un anunț șoc în această dimineață. A anunțat că a încetat colaborarea cu antrenorul său, Goran Ivanisevic.

Goran Ivanisevic și Novak DjokovicFoto: VEEREN / Bestimage / Profimedia

După 6 ani în care au lucrat împreună, timp în care au cucerit 12 turnee de Grand Slam, Novak Djokovic a anunțat că nu va mai lucra cu Ivanisevic. Sârbul nu a anunțat care e motivul despărțirii, doar s-a rezumat să spună că decizia a fost de comun acord și că vor rămâne prieteni.

  • „Îmi amintesc clar momentul în care l-am invitat pe Goran să fie parte din echipa mea. S-a întâmplat în 2018, când eu și Marian (n.r- Marian Vajda, fostul antrenor al lui Djokovic) căutam să aducem în echipa noastră inovație și puțină magie la serviciu.
  • De fapt, nu am adus doar un ajutor la serviciu, ci am adus râsete, distracție, ani terminați pe primul loc, recorduri doborâte și 12 Grand Slam-uri (și câteva finale). Am menționat și drama?
  • Goran și cu mine am decis acum câteva zile să nu mai lucrăm împreună. Legătura noastră de pe teren a avut suișuri și coborâșuri, dar prietenia noastră a fost mereu una solidă. De fapt, sunt mândru să spun (nu știu dacă și el e) că nu doar că am câștigat trofee împreună, ci avem și o luptă în paralel, de mai mulți ani, când ne jucăm Parchisi. Iar asta nu se va opri.
  • Îți mulțumesc pentru tot, prietene. Te iubesc!”, a fost mesajul lui Novak Djokovic.

Citește integral pe GSP.ro