​Carlos Alcaraz (principalul favorit) și Daniil Medvedev (cel mai în formă jucător din circuitul ATP) se vor întâlni în finala turneului Masters de la Indian Wells.

Daniil MedvedevFoto: Mark J. Terrill / AP / Profimedia

Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev se vor întâlni în finala de la Indian Wells

Câștigător a trei turnee consecutive (Rotterdam, Dubai și Doha), Medvedev a avut nevoie de două seturi pentru a trece de ambițiosul Frances Tiafoe. A fost 7-5, 7-6(4) pentru sportivul din Rusia, la capătul unui meci care a durat o oră și 48 de minute.

În al doilea meci al zilei, Carlos Alcaraz l-a învins pe Jannik Sinnner (13 ATP - antrenat de Darren Cahill). A fost 7-6(4), 6-3 pentru iberic după un meci care a durat o oră și 54 de minute.

De știut:

  • Dacă va triumfa la Indian Wells, Carlos Alcaraz va urca din nou pe primul loc al clasamentului mondial (Novak Djokovic nu a putut intra în SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19).
  • Finala masculină de la Indian Wells va avea loc luni, de la ora 01:00 (ora României) și va putea fi urmărită în direct pe Eurosport.

Ultimul punct al partidei dintre Alcaraz și Sinner

Sursa video: Eurosport

Rezumatul meciului dintre Medvedev și Tiafoe

Semifinalele masculine de la Indian Wells 2023

Indian Wells se desfășoară în perioada 6-19 martie, pe hard, iar pe cele două tablouri principale s-au aflat la start câte 96 de jucători. Competiția oferă câte 8.800.000 de dolari la masculin și la feminin. Campioni en-titre sunt Taylor Fritz și Iga Swiatek.