Chiar dacă și-a depășit rivalii Novak Djokovic și Roger Federer la numărul de Grand Slamuri câștigate (21), unchiul Toni îl avertizează pe Rafael Nadal că performanțele realizate până acum nu sunt suficiente pentru a fi considerat GOAT (cel mai bun din toate timpurile).

Rafael NadalFoto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Deși Rafael Nadal a cucerit în ianuarie un nou Grand Slam (Australian Open), stabilind un record de 21 de turnee majore câștigate de-a lungul carierei, unchiul Toni Nadal consideră că este nevoie de mai mult pentru ca nepotul său să fie considerat cel mai bun jucător de tenis din toate timpurile.

"Nu pot să cred asta (n.r. că 21 de Grand Slamuri sunt suficiente pentru ca Rafa să fie considerat GOAT). Devine din ce în ce mai greu pentru BIG 3 să câștige turnee majore.

Djokovic este favorit la Wimbledon. La Roland Garros mă aștept ca Rafa să câștige. Nu știu ce se va întâmpla la US Open" - Toni Nadal.

În același timp, Toni Nadal a vorbit și despre condițiile neprielnice în care Djokovic a câștigat numeroase Grand Slamuri. Prin urmare, este foarte posibil ca Nole să mai cucerească turnee majore, chiar și după scandalul uriaș al expulzării din Australia, conform tennisworldusa.

Nadal va reveni pe teren după câștigarea celui de-al 21-lea Grand Slam din carieră (Australian Open) la Turneul de la Acapulco (21-26 februarie), unde îl înfruntă în primul tur pe Denis Kudla (100 ATP).

Citește și: