Daniil Medevedev a revenit senzațional împotriva lui Felix Auger-Aliassime și a obținut calificarea în semifinalele de la Australian Open. Întrebat de Jim Courier cum a reușit să câștige o partidă care părea pierdută, rusul l-a adus în discuție pe Novak Djokovic, iar publicul de pe Rod Laver Arena nu a fost prea încântat de acest lucru.

Novak DjokovicFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Medvedev a fost condus cu 2-0 la seturi, iar jocul său nu funcționa. Cumva, principalul favorit de la Melbourne a reușit să supraviețuiască în setul al treilea (a câștigat tiebreakul) și să anuleze chiar și o minge de meci în al patrulea set.

Chestionat de Jim Courier despre revenirea senzațională, Daniil a spus că s-a gândit atunci când îi era mai greu la următorul lucru: Ce ar fi făcut Novak (n.r. Djokovic) în locul său?

În acel moment, publicul de pe Rod Laver Arena a avut o reacție promptă: l-a huiduit pe liderul mondial (Nole nu a putut participa la Australian Open după ce i-a fost anulată viza).

Văzând reacția spectactorilor, rusul i-a adus în discuție și pe Roger Federer și Rafael Nadal, iar cei prezenți au început să aplaude.

Momentul poate fi văzut de la 1:26

Sursa video: Eurosport