​A impresionat la US Open (acolo unde a cucerit trofeul), iar acum deja este o țintă pentru marile companii care o doresc ca vector de imagine. Emma Răducanu a ajuns pe coperta unei reviste celebre.

Emma Raducanu, pe coperta VogueFoto: vogue.com

Vogue, ediția din Marea Britanie, îi oferă Emmei un amplu pictorial, iar câteva dintre fotografii au fost deja preluate de Espn.

Emma (18 ani) este personaj principal al numărului din octombrie al celebrei reviste.

Emma Răducanu și explicațiile experților: Incredibil produs de marketing

Farmecul Emmei Răducanu trece dincolo de terenul de tenis

Conrad Wiacek, conducătorul departamentului de analiză sportivă de la GlobalData, consideră că farmecul Emmei Răducanu merge dincolo de ce arată pe terenul de tenis.

''Victoria sa o duce dincolo de tenis şi sport din punct de vedere al marketingului. Unul dintre cele mai impresionante lucruri a fost mesajul său în mandarină pentru urmăritorii chinezi, deoarece o problemă majoră pentru vedetele sportului occidental pentru a avea succes în China este bariera limbajului''.

Wiacek consideră că ''nu există limite'' pentru Răducanu, ''deoarece orice brand occidental care vrea să câştige piaţa chineză o va dori ca ambasador''.

Expertul se aşteaptă la creşteri ale contractelor britanicei cu Nike şi alţi sponsori, care să-i aducă circa 10 milioane de dolari în următorii doi ani.

''Originile sale chineze, din estul Europei, dar şi britanice o pune într-o stratosferă diferită faţă de alţi sportivi. Am văzut cum se discută că este o sportivă cu potenţial de un miliard de dolari, însă mai e cale lungă până acolo. Se bazează pe consistenţă, însă în următoarele 12 luni cred că 5 milioane de dolari este un număr realist. În cele din urmă, barometrul pentru succesul său comercial va depinde de cât de mult succes va avea pe terenul de tenis'', a concluzionat Wiacek.

Emma Răducanu în Vogue

Sursa foto: Vogue / Espn Tenis

Postarea celor de la ESPN Tenis

VIDEO Emma Răducanu rescrie istoria tenisului: Campioană la US Open venind din calificări

Emma Răducanu: "Eram mai emoţionată când am aşteptat să fiu fotografiată decât când am intrat pe Arthur Ashe"

FOTO Emma Răducanu, apariție spectaculoasă la Met Gala - O recunoașteți pe Naomi Osaka?