Handbalista Cristina Laslo a declarat, joi, după înfrângerea României cu Germania (19-22), în meciul de deschidere al Campionatului European, că apărarea a fost mai bună decât atacul şi că speră ca următorul meci să aducă prima victorie.

Cristina LasloFoto: Bo Amstrup / AFP / Profimedia

”A fost primul nostru meci oficial, apărarea noastră a fost mai bună decât atacul, apărarea a fost mai bună. Cred că va fi mai bine în continuare, ne dorim victoria în următorul meci. În seara asta, Germania a fost mai bună. Mâine avem pauză, sper să ne revenim şi avem o victorie. De azi privim spre victoria din următorul meci”, a spus Cristina Laslo, potrivit News.ro.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă joi, la Kolding, de reprezentativa Germaniei, scor 22-19 (13-10), în meciul de deschidere al CE din Danemarca, disputat în grupa D.

Din lotul tricolor au absentat Laura Moisă, carantinată în Danemarca după testare pozitivă, şi Denisa Dedu, colega sa de cameră, neinclusă între cele 16 jucătoare până la primirea celui de-al doilea rezultat al testării. Crina Pintea nici nu a făcut deplasarea, fiind testată pozitiv înaintea plecării din ţară.

Germania a evoluat fără antrenorul principal Henk Groener pe bancă, având şi acesta test pozitiv şi nefiind prezent de la începutul competiţiei în Danemarca.

Programul României la Euro:

România vs Germania 19-22

România vs Polonia (5 decembrie, ora 17:00)

România vs Norvegia (7 decembrie, ora 21:30).

*Duelurile vor fi în direct pe Digisport, Telekom și Look Sport și LiveText pe HotNews.ro.

S-ar putea să te mai intereseze și:

CE Handbal (f): România vs Germania 19-22 / Eliminările, erorile și debutul cu stângul