Horațiu Moldovan este cel mai în formă portar român la ora actuală, fiind și titularul din poarta echipei naționale de fotbal a României. Evoluțiile sale din SuperLiga, dar și din faza preliminariilor, au atras atenția unui club de top din Europa.

Horațiu MoldovanFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>>> Decizia prin care Rapid revine la „rădăcini” în anul centenarului

Dinamo Zagreb vrea să achite clauza de reziliere a lui Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan are parte de un sezon de vis.

La 25 de ani, portarul Rapidului a apărat poarta României în preliminariile pentru Campionatul European din 2024, ba chiar a încheiat această campanie de calificare cu o prestație senzațională în disputa cu Elveția (1-0), de pe Arena Națională.

Evident, evoluțiile sale nu au trecut neobservate, iar cei de la as.ro anunță că Dinamo Zagreb a devenit tot mai interesată de jucătorul Rapidului.

Croații ar fi de acord să achite clauza de reziliere de 800.000 de euro a lui Moldovan și chiar i-au transmis fotbalistului că salariul anual va fi de 500.000 de euro.

Cotat la două milioane de euro, conform Transfermarkt, Moldovan mai are contact cu Rapid până în vara anului 2025.

„Există discuții, există interes din partea multor cluburi, multor agenți, sunt telefoane, dar nu există ofertă pentru că nu suntem în perioada de mercato. Eu nu îmi doresc să plece în această iarnă, cred că și el își dorește să rămână până în vară.

Apără, o face foarte bine, se antrenează și joacă într-un mediu extraordinar, toată lumea îl iubește și îl sprijină. Ar fi foarte bine să plece din postura de titular la EURO 2024.” - a declarat Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.