Accidentarea lui Dragoș Iancu a fost momentul care a marcat etapa cu numărul 10 din SuperLiga României. Fotbalistul celor de la Hermannstadt a suferit o accidentare gravă în partida cu Petrolul (0-0) și a fost operat luni.

Valentin ȚicuFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Valentin Țicu l-a vizitat pe Dragoș Iancu după momentul tragic din Petrolul - Hermannstadt

Petrolul Ploiești și Hermannstadt au remizat pe stadionul Ilie Oană în etapa cu numărul 10 din SuperLiga României.

Fotbalul a trecut însă în plan secund în minutul 7, când Dragoș Iancu a fost accidentat grav de Valentin Țicu.

Jucătorul Petrolului a primit imediat cartonașul roșu, iar fotbalistul sibienilor a fost transportat de urgență la spital, în urlete de durere.

Dragoș Iancu a suferit o fractură deschisă de peroneu şi a fost operat la o clinică din București. Conform clubului din Sibiu, acesta va fi indisponibil 3-4 luni.

Marți, Dragoș Iancu a fost vizitat la spital chiar de către Valentin Țicu, care a transmis și un mesaj după ce l-a accidentat grav pe fotbalistul de la Hermannstadt.

„Suntem jucători profesionişti amândoi, ne ştim din circuitul echipelor naţionale şi nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge într-o astfel de situaţie sau că îi voi provoca unui coleg o astfel de accidentare! Nu am avut nicio intenţie, totul s-a întâmplat rapid, în tensiunea meciului, dar mă simt vinovat şi îmi asum total cele întâmplate.

Voi fi alături de el şi, dacă îmi va permite, îl voi ajuta să treacă peste acest eveniment şi să revină cât mai repede pe teren. Încă o dată îi cer scuze lui Dragoş, familiei lui, dar şi cluburilor Hermannstadt şi Petrolul.” - a declarat Valentin Țicu.