Partida dintre Petrolul Ploiești și FC Hermannstadt, scor 0-0, a fost marcată de accidentarea gravă suferită de Dragoș Iancu în minutul 6, după intervenția imprudentă a lui Valentin Țicu.

Jucatorii echipei Petrolul PloiestiFoto: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Regretele lui Valentin Țicu: „M-am pus în locul lui. Mă simt ca și cum eu am pățit asta”

Valentin Țicu a fost eliminat după intervenția asupra lui Dragoș Iancu, iar jucătorul lui Hermannstadt urmează să fie operat pentru o fractură deschisă de peroneu.

La finalul partidei, căpitanul Petrolului era vizibil marcat de incidentul din prima repriză și a precizat că nu a intenționat să îl accidenteze pe jucătorul sibian.

„Vreau să prezint scuze publice lui Dragoș Iancu, familiei lui, clubului Hermannstadt. Îmi pare rău. Inițial am avut impresia că eu am luat fața mingii, să bag o alunecare.

Nici prin gând nu mi-a trecut ce se putea întâmpla. Sper să fie bine. Toată puterea și rugăciunile mele se duc spre el. Sper să revină repede. Regret tot.

Nu s-a pus problema din partea mea să-l lovesc intenționat, să fac un gest nesportiv. Mi-a fost greu să văd faza. Se vede clar că n-am intenție. E foarte greu pentru mine.

M-am pus în locul lui. Mă simt ca și cum eu am pățit asta. Toate gândurile și puterea mea merg spre el să se facă bine.

Mă tem de o suspendare, Până la urmă, îmi doresc să joc fotbal” – a declarat Valentin Țicu, pentru DigiSport.

Aici poți vedea momentul cu accidentarea șocantă a lui Dragoș Iancu.