Fotbalistul Dragoş Iancu, faultat grav de Valentin Ţicu, a transmis un mesaj de pe patul de spital, după ce a fost operat pentru o fractură deschisă de peroneu.

Dragos Iancu Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Prima reacție a căpitanului Petrolului, după ce i-a provocat o fractură jucătorului de la Hermannstadt

Dragoș Iancu speră să revină pe teren după 3-4 luni

Jucător al celor de la Hermannstadt, Iancu (20 de ani) a fost faultat de Valentin Ţicu de la Petrolul Ploieşti în meciul contând pentru etapa cu numărul X din SuperLiga.

Căpitanul ploieștenilor a văzut cartonașul roșu direct după această intervenție, iar Dragoș Iancu a fost transportat cu ambulanța la spital, în timp ce jucătorii celor două formații aveau lacrimi în ochi.

După operație, doctorul i-a oferit o veste bună lui Iancu: va reveni pe teren după 3-4 luni.

„Operaţia a fost un pic lungă, vreo patru ore, a durat de la 09:45 până la 14:00. Doctorul mi-a promis că în 3-4 luni revin pe teren. Nu am dureri, e totul bine, ne gândim unde să facem recuperarea. Am primit sute de mesaje, le mulţumesc tuturor, sper să ne revedem cât mai repede pe teren” - Dragoș Iancu.

FC Hermannstadt a transmis că recuperarea lui Dragoş Iancu va fi făcută la cele mai înalte/ moderne standarde/facilităţi, iar totul va fi plătit de către club.

Meciul dintre Petrolul și Hermannstadt s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Formația din Sibiu se află pe locul 5 în clasament, cu 14 puncte după 10 meciuri jucate, în timp ce Petrolul se găsește pe 6, tot cu 14 puncte, dar cu golaveraj inferior.

Accidentarea teribilă suferită de Dragoş Iancu