​​După ce a avut o încercare eșuată de a închiria stadionul Steaua pentru partida cu Dinamo București, FCSB a anunțat faptul că a ajuns în cele din urmă la un acord cu „militarii” și că disputa cu CFR Cluj se va juca pe această arenă.

CSA Steaua Bucuresti si fanii saiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

FCSB - CFR Cluj se va juca pe stadionul Steaua

După o pauză de 8 ani, FCSB va juca în sfârșit pe fostul Ghencea, ca urmare a contractului semnat dintre vicecampioana României și oficialii CSA Steaua București.

Informația a fost confirmată de patronul Gigi Becali și a fost postată și pe pagina oficială de Facebook a clubului FCSB.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a patra a SuperLigii României, se va disputa duminică (6 august, ora 21:30) pe stadionul Steaua.

Totodată, oficialii „militarilor” au confirmat și ei semnarea contractului.

„Cu privire la contractual semnat între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA, în vederea punerii la dispoziție a stadionului pentru partida SC Fotbal Club FCSB SA - CFR Cluj Napoca, din data de 6 august, facem următoarele precizări:

– Clauzele contractului au fost aceleași ca și la solicitarea anterioară, cu FC Dinamo București. Acum, toate aceste clauze au fost îndeplinite de către reprezentanții SC Fotbal Club FCSB SA.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a respectat, respectă și va respecta întotdeauna prevederile legale în vigoare.” - se arată în comunicatul oficial al celor de la CSA Steaua.

Ultimul meci jucat de FCSB în Ghencea datează din 22 martie 2015, de la un FCSB - Viitorul Constanța, încheiat cu scorul de 4-1.