​FCSB nu a putut juca derbiul cu Dinamo pe stadionul Steaua, dar gruparea lui Gigi Becali va evolua până la urmă în Ghencea.

Stadionul Steaua (Ghencea)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB - CFR Cluj se va juca pe Stadionul Ghencea

UPDATE 16:00: Gigi Becali a anunțat că a semnat contractul de închiriere și meciul FCSB - CFR Cluj se va juca pe stadionul Steaua.

Potrivit GSP și Orange Sport, meciul dintre FCSB și CFR Cluj (etapa a patra din SuperLiga) se va juca în Ghencea, după ce Gigi Becali a acceptat condițiile impuse de CSA Steaua.

Astfel, patronul FCSB a semnat două bilete la ordin avalizate (250.000 de euro + 750.000 de euro) pentru a acoperi posibilele daune aduse gazonului în timpul partidei. Contractul de închiriere ar urma să fie semnat pe 31 iulie sau 1 august.

Pentru ca stadionul să fie mai ușor de închiriat, Angel Tîlvăr (ministrul Apărării) a emis ordinul M157/2023, prin care arena a fost despărțită de Complexul Sportiv.

Dacă va trece de CSKA 1948 Sofia, FCSB vrea să joace în Ghencea și meciul cu danezii de la Nordsjaelland (turul trei preliminar al Conference League).

Premierul Marcel Ciolacu afirma după derbiul FCSB - Dinamo că va face posibilă intrarea în Ghencea a oricărui club care-și permite să închirieze arena.

„FCSB va juca în Ghencea. Sunt ferm convins. E un lucru normal. Nu e un moft al nimănui. Cu solicitare normală, orice echipă poate să joace în Ghencea” - Marcel Ciolacu.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj va avea loc duminică, 6 august, de la ora 21:30. Partida va fi transmisă în format LiveBLOG pe HotNews.ro.