La revenirea lui Laurențiu Reghecampf în SuperLiga României, Universitatea Craiova a remizat în deplasare cu CFR Cluj, scor 1-1, la capătul unui joc foarte bun făcut de ambele formații.

Laurentiu ReghecampfFoto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexandru Mitriță, remarcatul lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Deși nu prea a fost deloc activă până acum pe piața transferurilor în această vară, Universitatea Craiova i-a pus probleme mari CFR-ului și a scos un punct din deplasarea din Gruia.

Băieții lui Laurențiu Reghecampf au arătat determinare, iar Laurențiu Popescu a avut de asemenea câteva parade impresionante.

La finalul meciului, tehnicianul Universității Craiova s-a arătat mulțumit de evoluția echipei și de rezultat, ba chiar a remarcat numeroasele calități pe care le posedă Alexandru Mitriță.

„A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace în fotbal. Din păcate, noi nu am fost atenți la ocaziile mari avute. Cred că este echitabil rezultatul.

Mai avem de muncă, îmi doresc ca jucătorii mei să aibă mai mult curaj când au balonul. Calitate există. Le vom regla pe toate încep, pas cu pas. Sper că jucătorii vor ajunge acolo îmi doresc.

Mereu la Craiova s-a dorit o echipă combinativă, agresivă, care are ocazii. Vom face aceste lucruri. Avem jucători la dispoziție, sper să mai aducem pe pozițiile în care avem nevoie. Se întorc Koljic, Baiaram, avem Roguljic. Avem soluții.

Trebuie să găsim jucătorii care ne vor ajuta, jucători care să aibă calitate mai mare decât cei pe care îi avem. Din partea patronului am promisiuni că lucrurile se vor rezolva.

Echipa nu înseamnă doar Alex Mitriță, echipa trebuie să fie unită. Toți sunt la Universitatea Craiova. Într-adevăr, Alex are calitate individuală foarte mare, dar toți jucătorii au calitate.” - a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Programul etapei 3 din SuperLiga

Vineri, 28 iulie

FC U Craiova 1948 - Universitatea Cluj 3-4

Rapid București - FC Botoșani 2-2

Sâmbătă, 29 iulie

Hermannstadt - UTA Arad 2-1

Oțelul Galați - FCSB 0-2

Duminică, 30 iulie

Farul Constanța - Poli Iași 1-3

CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-1

Luni, 31 iulie

18:30 Petrolul Ploiești - FC Voluntari

21:30 Dinamo București - Sepsi Sfântu Gheorghe