După pierderea unui nou titlu în SuperLigă, de data aceasta în fața celor de la Farul Constanța, FCSB vrea să se întărească pentru a nu mai rata primul loc în sezonul viitor.

Alexandru ChipciuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

FCSB i-a făcut o ofertă lui Alexandru Chipciu

Înainte de ultima etapă a play-off-ului SuperLigii, mai mulți jucători de la FCSB au fost puși pe liber, iar echipa caută soluții de înlocuire.

Patronul Gigi Becali a vorbit despre posibilele întoarceri ale lui Vlad Chiricheș, Olimpiu Moruțan sau Florin Tănase, dar acum un alt fost jucător al echipei s-ar putea întoarce.

În căutarea unui jucător de bandă dreaptă, pentru că Deian Sorescu nu a convins, FCSB s-a orientat către Alexandru Chipciu, fost jucător al echipei între 2012-2016.

În vârstă de 34 de ani, internaționalul român termină în această vară contractul cu Universitatea Cluj și ar putea ajunge gratis sub comanda lui Elias Charalambous. Conform informațiilor Fanatik, Chipciu a primit deja oferta roș-albaștrilor și urmează să dea un răspuns.

După plecarea de la FCSB, Alexandru Chipciu a mai evoluat pentru Anderlecht, Sparta Praga și CFR Cluj și are 46 de meciuri în tricoul echipei naționale, pentru care a marcat de șase ori.