Managerul tehnic al celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, a vorbit sâmbătă despre partida decisivă pe care dobrogenii o vor disputa pe teren propriu cu FCSB, meci care le poate aduce titlul de campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Gica HagiFoto: Inquam Photos / Stefan Constantin

Gheorghe Hagi și motivele pentru care Farul este cea mai bună echipă

La conferințade presă premergătoare partidei, Hagi a evidențiat absența lui Denis Alibec, dar și calitatea colectivă a echipei care a dominat actualul sezon din SuperLigă.

„Nu mă uit în spate. Știu că avem un meci foarte greu. Trebuie să ne apărăm foarte bine. Vom vedea cine va ieși. Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar trebuie să ne adaptăm. Așa e viața. Sper să fiu inspirat în alegeri.

Nu mai lipsește nimeni, sper, mai e o zi. Se poate întâmpla. Ceilalți care au avut probleme au revenit, s-au antrenat puțin.

Sunt în fața unui meci în care echipa mea trebuie să exceleze. Farul este cea mai bună echipă din campionat până în momentul de față.

Ce va fi de luni, vom vedea, dar în momentul de față suntem cei mai buni.

Nu vorbesc de individual, vorbeam de echipă. Echipa a excelat, colectiv, am fost foarte buni. Bineînțeles, nu poți să fii pe primul loc, dacă nu ai jucători foarte buni în fiecare compartiment.

Începând de la portar, fundași, mijlocași, atacanți, îi avem pe cei mai buni din România, așa cred eu. Ai mei au fost foarte buni, pentru că de asta sunt pe primul loc.

Academia face diferența, cu asta îi batem pe toți. Deocamdată, suntem numărul unu în România în ultimii 14 ani” – a declarat Gică Hagi, conform DigiSport.

Farul Constanța și FCSB se vor întâlni duminică pe stadionul din Ovidiu, de la ora 21:00, în etapa a noua a play-off-ului SuperLigii. Partida îl va avea la centru pe Radu Petrescu, ajutat la cele două margini de Mircea Grigoriu și Mihai Marica, iar în camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Marius Badea.