Rapidul a plecat cu un punct de pe terenul celor de la CFR Cluj (2-2), dar giuleștenii se puteau întoarce la București cu toate punctele dacă Valentin Costache ar fi marcat la acea ocazie uriașă din repriză secundă.

Adrian MutuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rapid a controlat disputa cu CFR Cluj

Deși a început foarte prost duelul din Gruia, fiind condusă după doar 4 minute, Rapidul a egalat de două ori campioana României și chiar a avut șansa de a câștiga partida.

Dacă Dan Petrescu a criticat vehement arbitrajul pentru golul anulat din prelungirile partidei, Adrian Mutu s-a arătat dezamăgit de rezultatul final.

Tehnicianul giuleștenilor consideră că echipa sa merita victoria, după ce a dominat campioana en-titre la ea acasă.

„A ieșit în seara asta. Știam ce calități are Onea și cum atacă el pe partea dreaptă și trebuia să schimb ceva. Cred că și prima repriză a fost una bună. Rămânem cu picioarele pe pământ după o seară în care meritam să câștigăm.

Mai rar ați văzut CFR să fie dominată așa. Am avut posesie 70 la sută, am încercat tot.

Puțin dezamăgiți că nu am fructificat ce trebuia. Mergem mai departe și o să analizăm unele lucruri care nu au mers așa bine. Cred că Rapid își joacă șansa pe fiecare teren pe care joacă.

Nicăieri nu mergem să ne apărăm, nu mergem la egal.

Și azi am vrut să câștigăm până în ultima secundă. Vrem să jucăm și să producem fotbal.” - a declarat Adrian Mutu, conform Digi Sport.

Clasament play-off

1. Farul Constanța 35p

2. CFR Cluj 33p

3. FCSB 30p

4. Universitatea Craiova 28p

5. Rapid București 28p

6. Sepsi OSK 21p