CFR Cluj a remizat duminică seară pe teren propriu cu Rapid București (2-2), iar ardelenii au ratat șansa de a o egala la puncte pe Farul Constanța. La finalul partidei, Dan Petrescu a făcut mai multe acuzații legate de arbitraj.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu reclamă un complot împotriva celor de la CFR Cluj în SuperLiga

Campioana en-titre a scos doar un rezultat de egalitate din duelul cu Rapid, iar Dan Petrescu a fost foarte nervos la finalul partidei.

În prelungirile jocului, ardelenii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, lucru care l-a enervat la culme pe Dan Petrescu.

„Vor să o curețe pe CFR! Nu zic că meritam victoria, dar dă-mi ce-i al meu! De unde ofsaid? E viciere de rezultat! A fost gol. Restul e cancan.

Știam că așa e înainte de pauză, așa e mereu, nici nu mai vreau pauză. Se duc la națională vedetele noastre și uită să mai joace. Dacă era spiritul bun... Fiecare se gândește la ce trebuie să facă, nu la meci. Băieții au fost cu capul în nori, mai ales cei patru fundași. Cei patru fundași trebuie să-și asume.

Singurul care a intrat bine a fost Braun. Restul, foarte, foarte slabi, nu merită la națională niciunul. Nu știu ce are Camora, are ruptură, nu știu. A jucat puțin accidentat și s-a văzut.” - a spus Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Clasament play-off

1. Farul Constanța 35p

2. CFR Cluj 33p

3. FCSB 30p

4. Universitatea Craiova 28p

5. Rapid București 28p

6. Sepsi OSK 21p