FC Argeș a ajuns marți la un acord cu antrenorul Marius Croitoru pentru încheierea raporturilor contractuale, informează Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării piteștene.

Jucatorii celor de la FC ArgesFoto: Inquam Photos / Vali Marin

Marius Croitoru pleacă de la FC Argeș

Potrivit lui Stanciu, Croitoru a luat decizia de a pleca după remiza cu FC Voluntari (0-0, etapa a 29-a a SuperLigii). Interimatul ar putea fi asigurat de Constantin Schumacher.

„Da, în principiu a anunțat aseară (n.r. luni seara) că vrea să plece, iar azi își va rezilia contractul de comun acord. Din păcate, strategiile clubului, mai întâi din vară, iar mai apoi din iarnă, au fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă.

Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic. Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (...) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

În momentul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității. Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv” - Daniel Stanciu la DigiSport.

Marius Croitoru o pregătea pe FC Argeș de la finalul lunii octombrie și a obținut o singură victorie: 1-0 vs UTA Arad, la chiar primul meci pe banca tehnică. Piteștenii au înregistrat de atunci 7 remize și 6 înfrângeri în SuperLiga.

FC Argeș ocupă locul 15 în clasament, retrogradabil, cu 27 de puncte (la egalitate cu UTA Arad).