CFR Cluj a trecut fără mari emoții de FC Argeș (3-1) în cadrul etapei cu numărul 26 din SuperLiga, iar Dan Petrescu a vorbit puțin despre jocul cu piteștenii, dar și despre returul cu Lazio din Conference League.

Dan PetrescuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dan Petrescu, resemnat că CFR Cluj nu poate întoarce rezultatul duelului cu Lazio din Conference League

Dan Petrescu a fost mulțumit de succesul obținut de elevii săi în Gruia în meciul cu FC Argeș, iar tehnicianul român a vorbit și despre returul pe care urmează să îl dispute cu Lazio.

„Prima repriză foarte bună, trebuia să dăm trei sau patru goluri. Am reușit să dăm patru goluri azi, însă unul în propria poartă. Nu am ce să-i reproșez lui Kollinger.” - a spus Dan Petrescu după succesul de duminică.

Pentru campionii României, urmează returul din play-off-ul UEFA Conference League, iar ardelenii primesc vizita celor de la Lazio.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru italieni, iar Dan Petrescu a ținut să spună câteva cuvinte despre meciul care se va disputa joi.

„Am văzut că Immobile i-a dat două goluri lui Salernitana, care are buget de 150 de milioane de euro.

Milinkovic-Savic valorează 100 de milioane de euro, despre ce vorbim? Immobile ar costa acum 150 de milioane de euro. Poate să dea gol oricând, de oriunde.

Am văzut că l-a scos azi, cred că joacă și la retur. Știți câți bani a cheltuit Salernitana pe transferuri? 60 de milioane de euro. O să încercăm, o să dăm totul.

La fotbal nu se știe, poate prindem o zi bună și ei o zi slabă. Toată lumea așteaptă să ne calificăm. Când ne-a eliminat Sevilla după două toată lumea era supărată.

M-am obișnuit cu aceste presiune care vin de afară. De aia rezist de 5 ani aici.” - a încheiat „bursucul”, potrivit Digi Sport.