Virgil Stănescu este printre antreprenorii care pot răspunde fără ocolișuri la celebra întrebare, ”cum ai făcut primul milion de dolari”. Iar răspunsul e scurt: din sport. Și-a început cariera de sportiv pe un teren de baschet din curtea unui prestigios liceu bucureștean. După 20 de ani de antrenamente și competiții - două decenii prin valize, cum spune adesea Virgil - baschetbalistul performer s-a apucat de antreprenoriat.

Virgil StănescuFoto: Adi Iacob / HotNews

Firma fondată de Virgil Stănescu, Sports HUB, are în grijă imaginea unor sportivi precum handbalista Cristina Neagu, boxerul și pilotul de raliu Mihai Leu, ori gimnasta Cătălina Ponor.

Se spune că în sport nu oricine poate face afaceri și că antreprenorii din lumea sportului riscă mai mult și pot pierde banii mult repede.

Căutăm în această toamnă, la Hotnews.ro și StartupCafe.ro videostory-uri cu antreprenori care au investit bani, nu neapărat direct în sport - ci în activități care au legătură cu sportul.

”Antreprenori în sport” este o miniserie video filmată în București dar și în alte câteva orașe din țară.

Înainte de a investi în afaceri, Virgil Stănescu a investit în propria educație, iar antreprenorul explică celor care au acum o carieră sportivă de ce performanța în sport și rezultatele bune la învățătură nu doar că nu se exclud ci, formează chiar un tandem profitabil.

Vizionează, mai jos, episodul al treilea din miniseria video ”Antreprenori în Sport”.

Miniserie video susținută de Superbet