Am trecut peste preliminarii, ne-am aflat cei trei adversari din Grupa E a Europeanului din Germania, iar acum mingea e în terenul lui Edward Iordănescu, Generalul care trebuie să-și formeze Armata cu care va ataca turneul final care începe pe 14 iunie. Unii dintre eroi se știu, alții trec prin emoții, iar pe Superbet ai, în exclusivitate în România, posibilitatea de a paria pe fotbaliștii pe care selecționerul îi va urca în avionul de Germania. Cu cote de la 1.15 până la 15.00!

SuperCote de până la 15.00 pentru jucătorii care prind lotul pentru Europeanul din Germania!Foto: Superbet

Vezi aici Cotele Speciale Superbet pentru lotul de European și alege inspirat!

A prinde un turneu final al Campionatului European e un obiectiv setat de fiecare copil care se apucă de fotbal. Mulți își propun să reprezinte țara la o mare sărbătoare a Sportului Rege, dar puțini reușesc! În cazul actualei generații a României, Nicolae Stanciu, Denis Alibec și Vlad Chiricheș au purtat tricolorul la ediția din 2016, în timp ce restul colegilor au văzut doar din fața televizorului o competiție de asemenea anvergură. Lucru care se va schimba în 2024.

Dacă oamenii care au dus greul în preliminarii, precum Drăgușin, Răzvan Marin, Stanciu, Mihăilă sau Man, sunt siguri de prezența în Germania, în cazul în care nu apar accidentări de ultim moment, alți zeci de fotbaliști români speră că au făcut sau vor face destul pentru a-l impresiona pe Edward Iordănescu și a se număra printre norocoșii care se vor lupta cu Ucraina, Belgia și Slovacia pentru calificarea în faza optimilor de finală.

Cotele Antepost, la mare căutare înainte de European: consultă-le și fii responsabil!

Șut, Mitriță și Munteanu, printre fotbaliștii cu șanse reale

Superbet îți oferă în premieră în România posibilitatea de "a-i citi gândurile" fiului lui Anghel Iordănescu și poți accepta provocarea de a anticipa jucătorii pe care selecționerul va miza în competiția din Germania.

Autor al unui sezon excepțional în tricoul FCSB-ului, Adrian Șut e creditat cu o cotă de 1.65 că va fi parte a revenirii României la European. Vedeta Universității Craiova, Alexandru Mitriță, e cerută din ce în ce mai des la lot și are o cotă de 1.85, în timp ce Louis Munteanu, cel mai bun atacant al celor de la Farul Constanța (cotă 2.50), se bate cu atacanți precum George Pușcaș, Denis Alibec sau Denis Drăguș. Ai încredere în vreunul dintre ei? Atunci feeling-ul tău te poate răsplăti!

Ce surprize poate pregăti Edward Iordănescu?

Dacă nucleul de bază al selecționerului e creionat în proporție de 90%, istoria recentă a participărilor României la turneele finale ne spune că în lot își vor putea face apariția și fotbaliști care nu au contribuit în mare măsură la preliminarii, dar care se află într-o formă bună și pot profita de o conjunctură, o accidentare a unui rival pe post, sau o inspirație de ultim moment a antrenorului.

În această categorie vorbim despre jucători precum Alex Chipciu (cotă 3.50 că va fi prezent la European), Marius Ștefănescu (4.50), Andrei Borza (cotă 5.00), Alex Băluță (cotă 10.00), Alex Maxim (cotă 10.00), Dan Nistor (10.00) sau Octavian Popescu (cotă 12.00). Toți au făcut un sezon sau o parte a doua a sezonului la superlativ, iar ușa primei reprezentative li se poate deschide oricând.

La capitolul surprize foarte mari am putea trece o eventuală convocare a lui Vlad Chiricheș (cotă 12.00), neconvocat în preliminarii și aflat în recuperare după o accidentare, Andrei Cordea (cotă 15.00) sau Andrei Artean (15.00). Dacă ești amator de cote mari și crezi în puterea selecționerului de a surprinde pe toată lumea, ei pot fi alegerile tale!

Topul Cotelor Speciale Superbet pentru convocarea la European:

Florin Tănase (Al Akhdoud) - cotă 1.15

Adrian Rus (Pafos) - 1.25

Deian Sorescu (Gaziantep) - 1.35

Adrian Șut (FCSB) - 1.65

Alexandru Mitriță (Univ. Craiova) - 1.85

Bogdan Racovițan (Rakow) - 2.20

Vladimir Screciu (Univ. Craiova) - 2.30

Vasile Mogoș (CFR) - 2.40

Louis Munteanu (Farul) - 2.50

Raul Opruț (Hermannstadt) - 2.75

Ionuț Nedelcearu (Palermo) - 2.75

Alex Chipciu (U Cluj) - 3.50

Mario Camora (CFR) - 4.00

Marius Ștefănescu (Sepsi OSK) - 4.50

Claudiu Petrila (Rapid) - 5.00

Daniel Bîrligea (CFR) - 5.00

Andrei Borza (Rapid) - 5.00

Ionuț Radu (Bournemouth) - 5.00

Antonio Sefer (Beer Sheva) - 7.00

Paul Iacob (Rapid) - 7.00

Alexandru Băluță (FCSB) - 10.00

Andrei Ivan (Univ. Craiova) - 10.00

Dan Nistor (U Cluj) - 10.00

Gicu Grozav (Petrolul) - 10.00

Alexandru Maxim (Gaziantep) - 10.00

Vlad Chiricheș (FCSB) - 12.00

Octavian Popescu (FCSB) - 12.00

Andrei Cordea (Al Taee) - 15.00

Andrei Artean (Apollon) - 15.00

Conținut sponsorizat de Superbet