UTA - Voluntari, meci contând pentru etapa 1 a play-out-ului din campionatul României, este programat, luni, 18 martie, de la ora 17:30, pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

UTA, care a ratat prezenţa în play-off în chiar ultima etapă din sezonul regulat, porneşte cu prima şansă în faţa celor de la Voluntari, aflaţi în acest moment pe loc direct retrogradabil.

UTA este pe locul 4, cu 20 de puncte, la patru în urma lui U Cluj, liderul din play-out care a jucat deja în această rundă, şi vine după trei victorii şi două înfrângeri în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a pierdut în faţa lui Dinamo, în deplasare, scor 0-1.

Atenţie, arădenii vor juca pentru a prinde o poziţie cât mai bună la finalul sezonului cu scopul de a primi mai mulţi bani din drepturile TV, în condiţiile în care nu au accesat licenţa UEFA şi, astfel, nu pot participa la un eventual baraj pentru Conference League!

Echipa antrenată de Mircea Rednic a înregistrat şapte succese, cinci remize şi trei eşecuri în meciurile disputate acasă în acest campionat (nu a pierdut deloc pe teren propriu în 2024), iar golgheterul „Bătrânei Doamne” este Claudiu Micovschi, cu şapte reuşite în SuperLiga.

Voluntari începe play-out-ul de pe locul 9 din 10, direct retrogradabil, cu 14 puncte, şi vine după un rezultat de egalitate obţinut pe teren propriu în faţa celor de la U Cluj, remiză care a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive în SuperLiga.

De menţionat că ilfovenii n-au mai câştigat de 12 meciuri în campionat, mai precis de pe 9 decembrie 2023, scor 2-1 în Giuleşti cu Rapid, iar Nicolae Dică şi-a încheiat mandatul cu trei egaluri şi patru înfrângeri!

În partidele disputate în deplasare în actuala ediţie din SuperLiga, echipa antrenată acum de Florin Pîrvu, aflat la debut pe banca celor de la Voluntari, a bifat trei succese, cinci remize şi şapte eşecuri, iar cei mai buni marcatori ai ei în campionat sunt Adam Nemec şi Andrei Dumiter, fiecare cu câte şase goluri (ilfovenii n-au reuşit să înscrie mai mult de un gol în niciuna din ultimele 11 partide).

Cele două echipe s-au confruntat de trei ori în acest sezon: de două ori în sezonul regulat, 0-0 în tur la Arad şi 1-0 pentru UTA pe terenul celor de la Voluntari în retur, şi o dată în faza grupelor din Cupa României, scor 0-0 la Oradea.

Superbet oferă cota 1,65 pentru pronosticul 1X: gazdele să conducă la pauză sau să se impună la final în meciul UTA - Voluntari.

UTA - Voluntari 1X

Cotă 1,65


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol