Strasbourg - PSG, meci contând pentru etapa a 20-a din campionatul Franţei, este programat, vineri, 2 februarie, de la ora 22:00, pe Stade de la Meinau, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 3 şi Prima Sport 5.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Strasbourg, care trece printr-o perioadă foarte bună, şi PSG, liderul detaşat al campionatului, deschid etapa a 20-a din Ligue 1 cu o partidă care vine cu provocări uriaşe pentru amatorii de pariuri.

Strasbourg este pe locul 10, cu 25 de puncte, la şapte distanţă de poziţiile europene şi la 10 de cele retrogradabile, şi vine după trei victorii şi două rezultate de egalitate în ultimele cinci meciuri din campionat, iar în etapa precedentă a remizat pe terenul celor de la Clermont, scor 1-1.

În această perioadă, echipa antrenată de Patrick Vieira a disputat două partide în Cupa Franţei, 4-0 în deplasare cu Avoine Olympique Chinon Cinais, echipă din Championnat National 2 (liga a patra), în primul tur, şi 1-3 acasă cu Clermont, în turul al doilea, fiind astfel eliminată din competiţie.

În partidele disputate pe teren propriu în acest campionat, Strasbourg a înregistrat patru succese, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterul echipei este Emanuel Emegha, cu patru reuşite în Ligue 1.

De menţionat că Strasbourg este fără înfrângere de aproximativ două luni, de când pierdea pe terenul lui Reims, scor 1-2 (de atunci, a disputat opt partide, din care cinci au fost victorii).

PSG ocupă locul 1, cu 44 de puncte, cu şase mai multe decât a doua clasată, Nice, şi vine după trei victorii şi două remize în ultimele cinci etape din Ligue 1, în cea mai recentă reuşind doar un egal pe teren propriu cu Brest, scor 2-2.

Echipa antrenată de Luis Enrique a câştigat în acest interval Trophee des Champions (Supercupa Franţei), după 2-0 pe teren propriu cu Toulouse, iar în Cupa Franţei s-a calificat în optimile de finală după ce a trecut, de fiecare dată în deplasare, de Revel, echipă din Regional 1 (liga a şasea), scor 9-0, şi de Orleans, echipă din Championnat National (liga a treia), scor 4-1.

PSG este singura echipă din Ligue 1 care nu a pierdut în acest sezon în deplasare, acolo unde a bifat şase succese şi trei remize, iar cel mai bun marcator al echipei şi al campionatului este Kylian Mbappe, cu 19 goluri.

Atenţie, PSG nu a mai piedut de 13 partide (din 15 septembrie 2023, 2-3 acasă cu Nice), în acest interval obţinând nu mai puţin de nouă victorii, şi are cel bun atac (46) şi a treia cea mai bună defensivă (16) din campionat.

În meciul din tur, disputat pe 21 octombrie 2023, PSG s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la Starsbourg cu 3-0, după golurile marcate de Mbappe (10p), Soler (31) şi Fabian Ruiz (77).

Superbet oferă cota 1,53 pentru pronosticul 2: victorie pentru oaspeţi în meciul Strasbourg - PSG.

Strasbourg - PSG.

2
Cotă

1,53

* cotă valabilă la ora publicării acestui articol