Real Madrid - Valencia, meci contând pentru etapa a 13-a din campionatul Spaniei, este programat, sâmbătă, de la ora 22:00, pe Estadio Santiago Bernabeu, şi va fi transmis în direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 şi Prima Sport 1.

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Real Madrid, care tocmai a pierdut poziţia de lider, porneşte ca favorită în partida cu Valencia, clasată în partea superioară a ierarhiei, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a 13-a din LaLiga.

Real Madrid este pe locul 2, cu 29 de puncte, cu două puncte mai puţine decât liderul Girona şi cu tot atâtea mai multe decât rivala Barcelona, care încheie podiumul, şi are trei victorii şi două remize în ultimele cinci partide din campionat (în etapa precedentă a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu Rayo Vallecano, scor 0-0).

La mijlocul acestei săptămâni, echipa antrenată de Carlo Ancelotti şi-a asigurat matematic calificarea în optimile de finală din Champions League, după ce s-a impus cu 3-0, acasă, în faţa celor de la Braga, într-o partidă din etapa a 4-a a Grupei C, în care este pe locul 1, cu 12 puncte din tot atâtea posibile.

Real Madrid a bifat patru succese şi un egal în cele cinci meciuri disputate în actuala stagiune pe teren propriu, iar cel mai bun marcator al echipei şi al campionatului este Jude Bellingham, cu zece goluri în LaLiga.

Valencia, care ocupă locul 8, cu 18 puncte, la şapte puncte distanţă de locurile de Liga Campionilor şi 11 puncte deasupra celor retrogradabile, vine după două victorii, două egaluri şi o înfrângere în ultimele cinci partide din campionat, iar în etapa precedentă a câştigat pe teren propriu, scor 1-0 cu Granada.

Echipa antrenată de fostul ei mare jucător Ruben Baraja a evoluat la mijlocul săptămânii în primul tur din Copa del Rey (Cupa Spaniei), de care a trecut după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Logrones, care activează în Primera Federacion (liga a treia spaniolă).

În cele şase partide disputate în acest sezon pe terenuri străine, Valencia a înregistrat un succes, trei remize şi două eşecuri, iar golgheterul echipei este Hugo Duro, cu cinci reuşite în LaLiga.

În ediţia trecută de campionat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare reuşind să câştige pe teren propriu, Real Madrid în tur, cu 2-0, iar Valencia în retur, cu 1-0.

Superbet oferă cota 1,35 pentru pronosticul 1: victorie pentru gazde în meciul Real Madrid - Valencia.

Real Madrid - Valencia 1

Cotă 1,35


* cotă valabilă la ora publicării acestui articol