Lewis Hamilton nu are parte de startul de sezon de Formula 1 pe care și l-ar fi dorit, monopostul Mercedes fiind departe de concurența reprezentantă de Ferarri și RedBull.

Lewis HamiltonFoto: KARIM SAHIB / AFP / Profimedia

Britanicul a sărit cu parașuta în weekend la Dubai, iar mai apoi l-a adus în discuție pe Will Smith.

Actorul american a ținut capul de afiș zile întregi după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la gala premiilor Oscar 2022.

Lewis Hamilton și filmul vieții sale regizat de Will Smith

Hamilton a ținut să-l felicite pe Smith pentru filmul King Richard, peliculă grație căreia Will a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor (îl interpretează pe Richard, tatăl surorilor Venus și Serena Williams).

Hamilton este încântat de munca făcută de Will Smith și precizează că i-ar plăcea să lucreze pe ceva asemănător cu celebrul actor american.

„Poveștile sunt acolo pentru a putea fi spuse. Sunt atâtea de învățat din ele. Totul a început dormind pe canapeaua din apartamentul tatălui meu.

În spatele fiecărei persoane de succes se află cineva. Înțeleg asta foarte bine pentru că am o familie grozavă. Nu știu unde aș fi fost astăzi fără ei”, a spus Lewis Hamilton.

Lewis este de părere că „Regele Richard” este un film din care familiile în general pot învăța multe lucruri pozitive.

Pilotul celor de la Mercedes spune că se vede făcând ceva „asemănător”, lăsând astfel ușa deschisă unui film regizat de Will Smith și având ca subiect viața pilotului în vârstă de 37 de ani.

Start modest de sezon în Formula 1 pentru Hamilton și Mercedes

După ce a pierdut titlul mondial în fața lui Max Verstappen, Lewis Hamilton a recunoscut înaintea noului sezon că monopostul echipei Mercedes nu este la nivelul celorlalte echipe, iar acest lucru s-a văzut în primele două etape.

Britanicul s-a clasat pe podium în Bahrain (locul 3, după ce Max Verstappen și Sergio Perez s-au retras) și a terminat abia pe locul 10 în Arabia Saudită.

Următorul Mare Premiu din calendarul competițional este cel al Australiei de la Melbourne (8-10 aprilie).

Formula 1, clasamentul piloților:

1. Charles Leclerc (Ferrari) 45 puncte

2. Carlos Sainz (Ferrari) 33

3. Max Verstappen (Red Bull Racing) 25

4. George Russell (Mercedes) 22

5. Lewis Hamilton (Mercedes) 16 etc.