Linistea lui Roni Levy pe banca tehnica a Stelei a durat doar un meci oficial, tehnicianul israelian fiind criticat dupa Supercupa Romaniei (meci pierdut de Steaua in fata Otelului, scor 1-0). "Sa nu-mi spuneti ca Steaua nu are jucatori, este in primele trei ca lot. Levy este doar un antrenor si atat, nu-mi da optimism in ceea ce priveste viitorul echipei", a declarat Ioan Becali. Agentul il sfatuieste pe Gigi Becali sa-l inlocuiasca pe Roni, ros-albastrii avand nevoie de un antrenor cu explozie, gen Mourinho.

Roni LevyFoto: Agerpres

"Antrenorul nu-mi da optimismul necesar in ceea ce priveste viitorul Stelei. Ronny Levy nu-mi spune absolut nimic. Pentru mine, Levy este un antrenor precum Ciobotariu, un antrenor si nimic mai mult. Sa nu-mi spuneti ca Steaua nu are echipa. Steaua are jucatori, este intre primele trei ca lot. La Otelul s-a vazut ca au un om pe margine care le da indicatii, care si-a pus amprenta. Stelei ii trebuie un antrenor cu explozie, un tip ca Mourinho, pastrand proportiile", a precizat Ioan Becali la gsptv.

Criticat ca face ceea ce i-a dictat patronul

"Cand un antrenor vine si face ce spune patronul inseamna ca nu mai are personalitate, ca si-a pierdut-o. Cine are ochi si urechi, vede si aude. Cei interesati trebuie sa actioneze", a completat Ioan Becali.

Roni Levy a pregatit pe Unirea Urziceni in returul sezonului 2009/2010, inlocuindu-l pe Dan Petrescu. Ialomitenii au incheiat sezonul pe locul al doilea, dupa care s-au despartit de israelian. Levy s-a intors in tara sa, acolo unde a preluat echipa Beitar Ierusalim (locul 11 in prima liga israeliana).

In varsta de 44 de ani, Levy a mai antrenat pe Maccabi Haifa (cu care a castigat 3 titluri) si Maccabi Petah Tikva.

Conform Transfermarkt.de, Steaua se afla pe locul trei in ceea ce priveste valoarea lotului de jucatori.

1. Rapid 24.450.000 euro

2. CFR Cluj 24.200.000

3. Steaua 23.075.000.