Steaua a pierdut primul meci oficial sustinut dupa incheierea pregatirii de vara, echipa bucuresteana fiind invinsa cu 1-0 de catre Otelul. "Steaua m-a dezamagit, nu a aratat mare lucru", a precizat Mircea Sandu (presedintele FRF), sintetizand evolutia ros-albastrilor de la Piatra Neamt. "E clar ca ne mai trebuie 3-4 jucatori, nu avem destui atacanti", a concluzionat Rony Levi, tehnicianul echipei bucurestene.

Rony Levi, debut cu stangul la SteauaFoto: Agerpres

"Vom face o figura frumoasa in Liga Campionilor. Ma bucur ca mi s-a indeplinit anticiparea ca vom avea doua mii de suporteri care ne vor incuraja in fiecare minut. Cu un ochi rad si cu unul plang pentru ca mi s-au accidentat doi jucatori, piese importante, sper sa-i recuperam in timp util" - Dorinel Munteanu, antrenor Otelul.

"Meci modest, cu multe intreruperi. Otelul a meritat victoria, a avut o prima repriza buna, Steaua m-a dezamagit, nu a aratat mare lucru. Azi cred ca s-au jucat doar vreo 22 de minute, romaneste. Jocul m-a nemultumit. Gesticulam mult si jucam foarte putin" - Mircea Sandu, presedintele FRF.

"Sunt dezamagit ca am inceput acest sezon cu o infrangere. Dupa gol am alergat dupa egalare, insa nu am gasit solutia pentru a desface apararea adversa. E clar ca ne mai trebuie 3-4 jucatori in acest moment. Nu avem destui atacanti . Cred ca toata lumea intelege ca mai avem nevoie pe anumite posturi. Trebuie sa aducem cat mai repede cate ceva" - Roni Levi, antrenor Steaua.

"Sunt dezamagit, credeam altceva si nu e ce credeam. Aveam incredere. Nu ma interesa Supercupa, dar am vazut ce probleme avem. Atunci cand e un singur meci, daca ai valoare castigi. Cand e un singur meci si nu il castigi, inseamna ca nu ai valoare.

Nu poti juca fotbal fara mijlocasi centrali. Nu poti construi cu Bicfalvi si Brandan. Brandan si Rusescu au fost singurii care au mai jucat ceva. Fundasii centerali si-au facut treaba, stanga, dreapta au fost morti, Tatu a incercat. Ne trebuie doi mijlocasi centrali si un atacant. Brandan trebuie sa ramana pe stanga, deoarece acolo nu avem fundas. Ce facea Costea daca juca in seara asta? Se batea de unul singur asa cum a facut Rusescu. Atitudine a fost, toti s-au daruit, dar atat au putut. Nu exista stiinta, valoare si calitate" - Gigi Becali (sport.ro).

"Al doilea trofeu intr-o luna, am prins gustul, vom face tot posibil sa le inmultim. Am meritat victoria, nu poate fi contestata. Cu putina atentie puteam avea un avantaj mai mare, sa nu avem emotii pana la final.

Eu ma bucur de victorie si atata tot. Cred ca nimeni nu mai poate spune ca Otelul a fost campioana frauduloasa, ar fi bine sa-si ceara scuze macar acum. Important este ca am luat aceasta cupa. Vom avea trei competitii, nimeni nu stie cum va fi, dar speram sa fie cat mai apropiata ca anul trecut. Noi n-am facut investitii, nu avem de gand sa facem, daca jucatorii sunt cei mai buni, de ce sa-i schimbam?. Ma bucur de victoria noastra, nu comentez de altii" - Marius Stan, presedinte Otelul (sport.ro).