Cu un singur stranier in lot (nr. Ciprian Marica), Romania a pierdut la limita, scor 1-0, partida amicala jucata impotriva Braziliei. "N-am facut tara de rusine. Am incercat sa dam tot ce avem mai bun in noi, mai ales ca am jucat impotriva celei mai titrate nationale din lume", a fost de parere Gabi Torje. "Brazilienii au avut si noroc, puteam sa le dau gol la acea lovitura libera (nr. mingea a lovit transversala)", a completat Gabi Muresan.

Gabriel TorjeFoto: AGERPRES

"A fost un meci greu, dar cred ca ne-am descurcat destul de bine. Ne-au lipsit destui jucatori, dar am reusit sa jucam bine. Nu e usor sa joci cu Brazilia, e o sansa pe care o ai o data in viata. Au avut si noroc, puteam sa dau gol la acea lovitura libera cand mingea a lovit transversala, dar acesta e fotbalul. Am incercat sa tinem de minge. Ei au avut ocazii, dar am inchis destul de bine, am primit doar un gol. Atmosfera in lot este buna pentru ca jocul e promitator. Urmeaza Paraguay si speram sa jucam si cu ei la fel de bine" - Gabi Muresan (gsptv).

"Am incercat sa dam tot ce avem mai bun din noi, mai ales ca am evoluat in fata celei mai titrate nationale din lume. Ne bucuram ca am asistat la retragerea lui Ronaldo, un jucator care a facut atat de multe pentru fotbal. Nea Fane Iovan ne-a felicitat ca am jucat cu demnitate si nu ne-a fost frica. N-am facut Romania de rusine. E greu cu fusul orar, ne-am trezit dimineata, dar pe teren nu mai conteaza. A fost o atmosfera frumoasa, fanii au fost calzi, ne-au aplaudat si pe noi. Eu zic ca le-am facut fata destul de bine. Am avut o prestatie care ne da incredere" - Gabriel Torje (gsptv).