"Astfel de meciuri vor ajuta jucatorii nostri sa creasca in valoare. Peste doi ani vom avea o echipa mare. Am facut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou: Rapa, Papp, Gardos si Latovlevic", a declarat Mircea Sandu, presedintele FRF, dupa 0-1 contra Braziliei, intr-o partida amicala.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Astfel de meciuri vor ajuta jucatorii nostri sa creasca in valoare. Peste doi ani vom avea o echipa mare. Am facut un meci destul de curajos, cu un cvartet defensiv nou: Rapa, Papp, Gardos, Latovlevic. Trei dintre ei au jucat impreuna la tineret. Daca vom continua in acest fel, daca vor mai aparea cativa jucatori, eu cred ca vom avea o echipa foarte buna. Nu mi-a fost teama de acest meci, mai mult mi-e frica de partida cu Paraguay. E dificil sa te acomodezi in scurt timp la acest fus orar si o sa intervina si oboseala", a declarat Mircea Sandu la Gsptv.

"Vom juca si in fata Frantei si a Argentinei, poate si cu Uruguay. Noi incercam sa asiguram o banca tehnica valoroasa, dar si partide prin care baietii nostri sa creasca. A facut un meci foarte bun (nr. Latovlevic). Nu vreau sa fac aprecieri individuale, dar l-a inlocuit foarte bine pe Razvan Rat. A fost foarte relaxat si nu a gresit multe mingi", a conchis Mircea Sandu.