Mihai Stoica a realizat o lista cu aproximativ 20 de posibili antrenori pentru Unirea Urziceni, sanse destul de mari pentru a o prelua pe campioana Romaniei avandu-le Ronny Levy. Israelianul in varsta de 43 de ani a pregatit ultima data pe Maccabi Petah Tivka.

"Este adevarat ca Ronny Levy este unul dintre cei 18-20 de antrenori care sunt pe lista finala dupa ce am triat o mare parte dintre ei. Pana in momentul in care vom semna, nimic nu este sigur. Oricare tehnician de pe lista poate fi antrenorul Unirii", a precizat Mihai Stoica, presedintele Unirii, citat de gsp.

Ramasa fara antrenor dupa plecarea lui Dan Petrescu, Unirea a insistat pentru aducerea lui Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei, cel putin pana la finalul campionatului, dar Federatia Romana de Fotbal s-a impotrivit.

De-a lungul carierei, Ronny Levy a pregatit echipa de tineret a celor de la Maccabi Haiba (intre 1998-2000 si 2000-2003), echipa mare intre 2003 si 2008, iar ultima data a pregatit pe Maccabi Petah Tikva (intre 2008 si 2009).