​Returul dintre Real Madrid și Bayern Munchen, din semifinalele UEFA Champions League (2-1, 4-3 la general) a fost unul plin de dramatism și de decizii controversate de arbitraj. O fază din finalul jocului i-a avut în prim-plan pe Vinicius și Joshua Kimmich, iar aceasta a devenit virală pe social media.

Vinicius Junior și Joshua KimmichFoto: Thomas COEX / AFP / Profimedia

>> De la suporter la erou pe Santiago Bernabeu - Povestea lui Joselu, omul care a calificat-o pe Real Madrid în finala Champions League

Vinicius Junior, fază amuzantă în finalul meciului cu Joshua Kimmich - Cum a tras de timp brazilianul

Deciziile controversate de arbitraj nu au lipsit în partida retur a semifinalelor UEFA Champions League dintre Real și Bayern Munchen, dar meciul a fost marcat și de momente amuzante într-un final de joc tensionat.

>> Expertul Marca în arbitraj explică de ce golul lui Bayern Munchen contra Realului a fost anulat incorect

>> Scandal după calificarea Realului în finala Champions League - Antrenorul lui Bayern despre arbitraj: „Un dezastru total”

Bavarezii au condus până spre final partida, dar eroarea uriașă a lui Neuer i-a permis Realului să revină în meci și chiar să întoarcă rezultatul prin dubla lui Joselu.

La scorul de 2-1 pentru echipa lui Carlo Ancelotti, Vinicius Junior și Joshua Kimmich au fost implicați într-un moment comic, ce a devenit viral pe Twitter.

În minutele de prelungire, Realul a beneficiat de o aruncare de la margine, iar Vinicius a făcut tot ce era posibil pentru a mai smulge câteva secunde în favoarea echipei sale.

Brazilianul din atacul „los blancos” s-a duelat pentru minge cu Joshua Kimmich, ca în final să îi lase mingea unui alt coechipier.

>> VIDEO Momentul când Santiago Bernabeu a erupt - Decizia VAR a declanșat sărbătoarea