PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a reușit să pună capăt unei serii de cinci meciuri fără victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioană a Greciei, după ce s-a impus în fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Razvan LucescuFoto: Karim JAAFAR / AFP / Profimedia

Răzvan Lucescu, după 3-2 cu AEK: „Este o echipă ajutată de multă lume”

Eliminată din Conference League și cu doar două puncte adunate în ultimele trei etape din campionat, PAOK a deschis scorul prin Konstantelias ('3), dar a fost egalată rapid (Pineda '9).

AEK a punctat pentru 2-1 prin experimentatul fundaș Domagoj Vida ('75), însă PAOK a luptat până la final și s-a impus grație golurilor marcate de Konstantelias ('81) și Sastre ('90).

Grație acestui succes, PAOK a urcat pe locul 2 în clasament și s-a apropiat la patru puncte de AEK, dar echipa lui Răzvan Lucescu are și un meci mai puțin disputat.

„A fost un spectacol fotbalistic pe teren. A fost unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon, cu multe bătălii, intensitate, momente frumoase, ocazii, schimbări de scor. Noi nu renunțăm în timpul partidei și am demonstrat-o astăzi.

Sunt mulțumit de meciul acesta și în general de sezonul pe care l-am avut, care a fost fantastic, dar și complicat pentru noi. Este un rezultat important pentru noi, ne vom trezi proaspeți mâine pentru a ne continua munca.

Un rezultat împotriva unei echipe bune, dar care este ajutată de multă lume” - Răzvan Lucescu, citat de Metrosport.

>> Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre PAOK și AEK.

Clasament play-off Grecia:

1. AEK 75 puncte / 34 meciuri jucate

2. PAOK 71 / 33

3. Panathinaikos 71 / 34

4. Olympiakos 70 / 33

5. Aris 52 / 34

6. Lamia 35 / 34.

Program ultimele etape:

AEK: Oympiakos (deplasare), Lamia (acasă)

PAOK: Olympiakos (a), Panathinaikos (a), Aris (d)

Panathinaikos: PAOK (d), Olympiakos (a)

Olympiakos: PAOK (d), AEK (a), Panathinaikos (d).