​Paris Saint Germain a pierdut pe Parc des Princes manșa tur a sferturilor UEFA Champions League, contra Barcelonei (3-2), iar Kylian Mbappe a avut o prestație modestă.

Kylian MbappeFoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

>> PSG și Barcelona, boicot la interviurile de la finalul meciului - Motivul din spatele deciziei

Kylian Mbappe nu a tras niciun șut pe spațiul porții în duelul cu Barcelona

Kylian Mbappe a fost titular în echipa lui Luis Enrique contra Barcelonei și a jucat tot meciul, însă fără a avea mari realizări pe plan ofensiv.

Ousmane Dembele și Vitinha au marcat golurile campioanei Franței, însă starul echipei de pe Parc des Princes a fost inexistent.

Mai mult decât atât, a fost pentru prima oară când Mbappe nu a expediat niciun șut pe spațiul porții în ultimele 12 meciuri jucate pe Parc des Princes, în Liga Campionilor.

Pentru prestația din partida cu Barcelona, Mbappe a fost notat cu 6,7 de specialiștii Sofa Score și a primit al doilea cel mai mic rating din tabăra celor de la PSG (după nota acordată celor doi stoperi parizieni: Lucas Beraldo și Lucas Hernandez).

Nici Donnarumma nu a scăpat de critici după înfrângerea cu Barcelona: „Este de neconceput la acest nivel”

Nici Gianluigi Donnarumma nu a avut o seară grozavă, portarul fiind nesigur în multe momente ale jocului.

Portarul italian a fost aspru criticat de fostul mare internațional francez Emmanuel Petit.

„Poți să-mi explici tot ce vrei. Dar golul pe care îl marchează Barcelona, al treilea, este de neconceput la acest nivel de competiție. Știi că ai în poartă un "Goliat", care are trei metri înălțime cu brațele în aer și care nu iese niciodată, stă mereu lipit de linia porții.” - a declarat acesta, potrivit RMC Sport.