Accidentat grav în luna iunie a anului 2023, internaționalul englez Tammy Abraham a revenit la antrenamentele celor de la AS Roma, antrenorul Daniele De Rossi profitând de pauza cauzată de meciurile internaționale.

Tammy AbrahamFoto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tammy Abraham (AS Roma) a efectuat prima sesiune de pregătire după 9 luni

În august 2021, AS Roma l-a transferat definitiv pe Tammy Abraham de la Chelsea pentru suma de 41 de milioane de euro.

Atacantul englez și-a făcut imediat simțită prezența și a adunat rapid cifre bune în tricoul echipei de pe Olimpico.

În finalul sezonului trecut, Abraham a suferit o accidentare gravă într-un meci contra celor de la Spezia, iar verdictul a fost unul crunt: ruptură a ligamentului încrucişat anterior de la genunchiul stâng.

Englezul a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar recuperarea a fost grea și anevoioasă.

Daniele De Rossi a profitat de pauza cauzată de meciurile internaționale și a efectuat o sesiune de pregătire lipsită aproape în totalitate de încărcătură fizică, pe care atacantul englez a reuşit să o finalizeze fără complicaţii, alături de ceilalţi colegi ai săi.

Sunt 291 de zile de la accidentarea sa, iar acesta va alterna antrenamentele colective cu cele individuale, pentru a-şi finaliza recuperarea fără sincope.

Mai mult decât atât, deși englezul nu este apt de joc, acesta a fost introdus de antrenorul Daniele De Rossi în lotul partidei disputate duminica trecută, cu Sassuolo, pentru a-i da un plus de încredere.

Abraham mai are contract cu Roma până în vara anului 2026, iar cota sa de piață a ajuns în prezent la 35 de milioane de euro.